Harry Potter fans
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Harry Potter fans

Hogwarts-school of magic

ИндексЗбИжЗИЙТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Дневника на Дафни

Go down 
АвторСъобщение
Дафни Да
Гост

Дневника на Дафни Empty
ПисанеЗаглавие: Дневника на Дафни   Дневника на Дафни Icon_minitimeЧет Окт 11, 2007 3:14 pm

Това е моето дневниче
Върнете се в началото Go down
Дафни Да
Гост

Дневника на Дафни Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Дневника на Дафни   Дневника на Дафни Icon_minitimeПет Окт 12, 2007 9:31 am

Четвъртък,11 Октомври

Здрасти мое дневниче(колко банално),днес бе страхотен ден,доста се забавлявах,но и малко понамръзнах.Сутринта бях в фвора и правех нова отвара,която да отбележа бе сполучлива.Прявих отвара за невидимист и наистина действа.Рон и Хари я пробваха,как иначе нямаше начин да откажат.И цял ден лудува..невидими,и кой ги знае какви неща са вършели.По късно с Рон отидохме от малкото селце близо до Хогуортс,Хогмийд.Там каточели имашенещо като панаир.По улиците имаше много шатри,и малки сергийки,пълни с глупости.Цял Хогмийд бе излязъл навън.Ние бяхме в "Трите метли".Аз пих бирен шейк,а Рон-греяна медовина.След това се върнахме а аз бях забравила да нахраня Скай и се надбягнавахме.Но най-странното бедържанието на Нора,нещо и имаше трябва да поговоря с нея.По късно се плискахме в езерото аз Рон и Хари,и затова съм намръзнала *киха*.Ол и най-хубавото е че ще има бал послучай Хелуин,тази Неделя на 14 Октомври.Нямам търпение.Е сприм да пиша.
Аurivor!

Дафни Да
Гост

Дневника на Дафни Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Дневника на Дафни   Дневника на Дафни Icon_minitimeНед Окт 14, 2007 10:41 am

Bonjour,
Днес пиша доста рано очудващо нали?!Ами защо ли?Трябваше да подготвя залата за балът довечера.Мисля че стана върховна..е според мен поне.Има всичко от което ще се нуждаем и нямам търпение до довечера.Но иначе сега ще се помотая из замъка.Ще пиша по късно.
Sponsored content

Дневника на Дафни Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Дневника на Дафни   Дневника на Дафни Icon_minitime

Дневника на Дафни
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Harry Potter fans :: Флууд зона :: Дневници-