| По Улиците на Хогмийд | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Дафни Да Гост
| Заглавие: По Улиците на Хогмийд Пет Окт 12, 2007 10:38 am | |
| Тук може да напишите РП как сте се разхождали само. |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: По Улиците на Хогмийд Пет Окт 12, 2007 10:39 am | |
| Дафни и Рон тръгнаха по тесните лички на Хогмийд: -Извинете господине да сте виждали една совата,толкова голяма,шарена украса предимно кафява?-питаше Дафни. -Извинявай не съм. -Извинете да сте виждали една сова?-питаше и Рон
|
|
| |
Ron Weasley ~~Хафалпафец 1-ви курс~~
Брой мнения : 652 Age : 33 Местожителство : Хердфордшир Галеони : Има ли някои които се мислят за "Емо" Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: По Улиците на Хогмийд Пет Окт 12, 2007 10:40 am | |
| Май няма смисъл,сови колкото щеш,а и никой не го е виждал.Рон седна на тротоара и се замисли...... | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: По Улиците на Хогмийд Пет Окт 12, 2007 10:43 am | |
| -Хайде хора някой трябва да го е виждал-каза Дафни и седна до Рон-Рон,Рон,Рон..идвай каза момичето и хвана Рон за ръката. -Къде ме водиш сега?-попита той -"Център за сови Айлопс"къ де може.Хайде.
[url=Aeaaii-aee-f17/Aeeiin-t130.htm][/url] |
|
| |
Брой мнения : 652 Age : 33 Местожителство : Хердфордшир Галеони : Има ли някои които се мислят за "Емо" Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: По Улиците на Хогмийд Пет Окт 12, 2007 10:45 am | |
| Даф,какво си намислила,не искам друга сова! | |
|
| |
| Заглавие: Re: По Улиците на Хогмийд Пон Окт 15, 2007 5:23 pm | |
| Рон,реши да се разходи из улиците на Хофсмийд..... | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: По Улиците на Хогмийд Пон Окт 15, 2007 5:54 pm | |
| -Здрасти Рон!Какво правишп тук сам?-попита го Дафни която пазаруваше из Хогсмийд. |
|
| |
| Заглавие: Re: По Улиците на Хогмийд Пон Окт 15, 2007 5:56 pm | |
| Ами аз вече се връщам.Рон показа едно пликче пълно с лакомства и още много изядени.Реших,че ще си оправя насттроението,но не става.Ти какво пазарува? | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: По Улиците на Хогмийд Пон Окт 15, 2007 5:59 pm | |
| -Уфф майка ми ме прати да купя някакви неща които и трябвали,довечера ще съм си у нас.Хей искаш ли да дойдеш на вечеря у нас-попита комичето. |
|
| |
| Заглавие: Re: По Улиците на Хогмийд Пон Окт 15, 2007 6:02 pm | |
| кхиоъ,амх,Рон преглътна бонбон с вкус на повръщано,много бързо,като чу въпроса на Даф. -Ами,какво да ти кажа,ако не ви е проблем,но аз няма къде да те поканя,всмисъл такъв.....зарежи,ще дойда ! | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: По Улиците на Хогмийд Пон Окт 15, 2007 6:05 pm | |
| -Хах няма проблем Рон,страхотно значи след половин час(имам предвид 5 минути хх) ела.Е аз ще тръгвам че майка ми ще се ядоса-каза момичето и махна. |
|
| |
| Заглавие: Re: По Улиците на Хогмийд Сря Окт 17, 2007 8:39 pm | |
| Рон реши да се рзходи по улиците на Хогсмийд,защото не можеше да седи на едно място вече,трябваше и да провери нещо... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: По Улиците на Хогмийд | |
| |
|
| |
| По Улиците на Хогмийд | |
|