| Лунапаркът | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Дафни Да Гост
| Заглавие: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 11:02 am | |
| |
|
| |
Ron Weasley ~~Хафалпафец 1-ви курс~~
Брой мнения : 652 Age : 33 Местожителство : Хердфордшир Галеони : Има ли някои които се мислят за "Емо" Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 6:23 pm | |
| Ron и Даф се бяха разбрали,да се чакат пред входа за кунапарка!Рон пристигна,започна да се оглежда за Дафни,когато... | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 6:26 pm | |
| Нещо го потупа по рамото Рон подскочи леко дори и незабележимо и се обърна зад него бе Дафни: -Здрасти Рон!Отдавна ли чакаш?Да влиза ме а?
|
|
| |
Брой мнения : 652 Age : 33 Местожителство : Хердфордшир Галеони : Има ли някои които се мислят за "Емо" Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 6:28 pm | |
| Не,само 30 минути,но нищо де,нека да влизаме. | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 6:32 pm | |
| -Хайде-подкани го Дафни.Двамата влязоха и оставиха по два паунда на касата и влязоха.Дафни се огледа и се засмя-Рон тук е невероятно нали? |
|
| |
| Заглавие: Re: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 6:33 pm | |
| Много е хубаво даже,да си вземем нещо като,не знам как да го кажа,което да ни показва къде да ходим,за определен атракцион,а? | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 6:37 pm | |
| -Ол имсля че на касата имаше такива карти-каза Даф-Стой тук аз ще взема-каза тя и отиде до казата.След минута се върна с някаква карта-Къде да отидем най-напред а?Виенското колело или Влакчето на ужасите? |
|
| |
| Заглавие: Re: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 6:40 pm | |
| Ами нека е влакчето на ужасите първо,след това другите. | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 6:45 pm | |
| -Да хайде-каза Даф и двамата тръгнаха към влакчето.Показа билетчето си на човека и седнаха на местата си окито бяха някъде към средата на единият от вагоните.Сложиха коланите си и се облегнаха: -Оооо нямам търпение да тръгне
П.П.Ти напиши че е тръгнало.
|
|
| |
| Заглавие: Re: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 6:50 pm | |
| Мина,човекът,които отговаря за сигурността и провери коланите,които бяха на ред.След това даде сигнал и влакчето тръгна.Следваше дълго изкачване на горе и след това първото голямо спускане. -Даф:Е,е Рон тръгнахме.Рон,Рон,когато тя се обърна видя Рон,които се беше хванал здраво за предпазните колани и не мърдаше. -Ол,да да тръгна,каза Рон. | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 6:52 pm | |
| Рон отпусни се де-извика Даф-Оллл-викаше момието |
|
| |
| Заглавие: Re: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 6:55 pm | |
| Рон се опитваше,да я чуе ,но не беше възможно от големия шум,които се вдигаше.Със всяко издигане и спускане на влакчето,Рон викаше така,както никога до сега.Дафннни,как си,провикна се той.. | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 7:00 pm | |
| -Повече от сатрахотно..върховно-викна момичето-Ти? |
|
| |
| Заглавие: Re: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 7:03 pm | |
| Ами аз съм....последва силен вик,защото влакчето се обърна на 360 градуса,да добре съм Даф фантастичнооо.Рон се усмели и се пусна от дръжкитеи си вдигна ръцете на горе | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 7:08 pm | |
| -Добра идея Рон-каза даф и вдигна свойте ръце а хората отзад ги последваха. |
|
| |
| Заглавие: Re: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 7:31 pm | |
| Всички на влакчето вече бяха с вдигнати ръце,когато изведнъж влакчето спря рязко и всички извикаха.След това се вдигнаха и предпазителите и всички слезнаха.Е,даф беше невероятн,а?Виж си косата | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 7:32 pm | |
| 0Оле майчице косата ми е ужасна-каза тя като започна да я оправа-А сега накъде? |
|
| |
| Заглавие: Re: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 7:42 pm | |
| Виж на картата къде може да се отиде,аз предлагам призрачната къща? ПП:сори нета! | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 7:44 pm | |
| -Мда добра идея-каза Даф и двамата тръгнах натам. След минути те стиганаха пред призрачната къща: -Хайде Рон-кподкани го Дафни.Те тръгнаха да влизат навътре към къщата: -Като исатинка е нали Рон?-каза Даф
|
|
| |
| Заглавие: Re: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 7:50 pm | |
| Да,като истинска е,ако искаш може да седим по-близо един до друг,нали сещаш се да не се изгубим в тълпата.. | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 7:51 pm | |
| -Вярно бе-каза момичто и го хвана.Двамата влязоха в призрачната къща.Даф се огледа: -Лол..супер е това място-каза си тя като пипна един скелет.
|
|
| |
| Заглавие: Re: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 8:00 pm | |
| Даф,виж това,запознай се с гаджето ми-той и посочи една вещица,каква красавица.. | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 8:13 pm | |
| -Ол ма твоята мацка неможе да се сравнява с моя мъж-каза Дафни и се лепна за Франкенщайн-Нали скъпи?-каза тя на Франкенщайн и се замся.. |
|
| |
| Заглавие: Re: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 8:16 pm | |
| Май,те двамата си допадат повече,да продължим с другите.Рон хвана Даф,когато и каза: Даф,не бях забелязал,че ръката ти е толкова голяма... | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Лунапаркът Вто Окт 16, 2007 8:18 pm | |
| -Рон това не е моята ръка-каза Дафни. |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Лунапаркът | |
| |
|
| |