Harry Potter fans Hogwarts-school of magic |
|
| Има ли истинка любов? | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Дафни Да Гост
| Заглавие: Има ли истинка любов? Вто Окт 16, 2007 7:11 pm | |
| Ами ето една историйка от мен,която съм започнала да пиша от няколко дни.Сега ще пусна всичко което имам написано.
Има ли истинска любов? Това се питаше Саманта,докато вървеше боса по плажа...Слънцето залязваше и отразяваше своите пъстри цветове върху лицето и.Но тя беше замислена.Току-що се бе върнала от рождения ден на своята най-близка приятелка-Брияна,която бе видяла да се целува с приятеля на Касандра-едно момиче от техния клас.Касандра бе побягнала,зачервена от плач. -Дали трябва да отида у тях и да я попитам как е?-запита се Саманта. След това и хрумна чудесна идея и тя бързо обу обувките си и хукна към къщата на Касандра. -Каси,отвори!-заблъска момичето по вратата.Чу се леко изскърцване и през вратата се подаде все още зачервеното лице на другото момиче. -Какво искаш сега,Сам...Не ми е до гости... -Моля те,трябва да вляза.Искам да се уверя,че си добре. С малко убеждения Касандра пусна съученичката си и отидоха в кухнята.Докато Саманта приготвяше топъл чай с лимон и за двете,Ксандра запита -Нали не си дошла да защитаваш тази Бриана?Знам,че си и приятелка. -Не говори така.-смъмри я Сам.-Ти също и беше приятелка,и все пак не съм дошла за това. -Добре,това е хубаво,но искам да ти кажа,че съм съвсем добре.Наистина. -Не говори глупости.-каза Саманта докато и подаваше чая.От него лъхаше приятна топлина,която сгря сърцето на съученичката и,когато отпи от него. -Невероятен е!Ти си вълшебница! Саманта се засмя -Не ,не съм.Майка ми е вълшебница,а все още аз съм само нейн чирак.Сега ще ти приготвя един домашен сладкиш с канела и ванилия,на който пак тя ме е научила.
Сам изтича в кухнята за да приготви сладкиша за Каси,а оммичето остана в стаята си само.В главата и се въртеше само една картина,как гаджето и бе целунало Брияна.Каси погледна към нощното си шкафче,на него имаше една малка рамка със снимката на бившата и любов,и може би не чак толкова бивша.Тя още изпитваше чувства към него,въпречи че го мразеше с цялата омраза на света.Сам се качи в стаята и след минутка две и и подаде от десерта.Сам видя снимката на Иън,която бе на земята,а пухкавото килимче бе пълно със стъкла.Сам погледна Каси: -Още го харесваш нали? -Ама разбира се че да..-каза Каси,а от малките и' сини очи текнаха две малки струи сълзи-Как може да съм такава наивница?-запита се Каси като стана от леглото и тръгна към балкона-Кажи ми?Как може още да го харесвам след като той се целуваше със Брияна..тази малка подла....уличница..Кажи ми моля те? -Ами незнам това са твоите чувства...ти сама трябва да си отговориш-каза Сам неясно -Н е им помагаш Сам-каза Каси и излезе на балкона-Защо го обичам,а всъщност ог мразя? -Ами мисля че знам какво ти трябва-каза Сам и отиде до Каси. -Какво? -Един цял ден навън по магазините и заглеждане по момчетата.Е какво ще кажеш?-зачака отговор Сам.Каси само кимна задоволително и избърса сълзите си: -Права си, Иън не е единственото момче на света-каза Каси като подсмръкна. -Ето ивдя ли.Ще се справиш-îк*ражи я Сам-Е аз ще тръгвам ставам,утре ще мина да те взема..и не плачи за него-каза и' Сам като прегърна Каси и и' се усмихна. -Няма обещавам-обеща Каси.
Всичко това дойде в повече на Саманта,най-вече сприятеляването и с Каси.След като си легна,Сам дълго не можа да заспи,а главата и бъкаше от най-различни мисли,но най-вече как така тя стана приятелка с Каси.Двете бяха съвсем различни момичета,а да не говорим че в училище се разминаваха като пътни знаци,а сега са на път да станат най-добри приятелки.От тези мисли Сам получи главоболие и се надигна от леглото.Тя махна топлата завивка и тръгна към кухнята.Босите и нозе стъпваха по студените плочки,но Сам не усещаше нищо освен ужасното главоболие.Момичето стигна го къхнята и затъшува нещо за глава сякаш някои миньор търсеше малко кюлче злато за да има с какво да се прехранва.Когато намери хапче за глава Сам отиде до хладилника и се наля чаша сок и изпи хапчето.Изчака няколко минути в кухнята,но главоболието не минаваше.Сега през главата и минаваха още повече мисли,Сам имаше предчуствие че главата и е станала магистрала и по нея минават множество окли,оито всеки момент щяха да се сблъскат.Момичето тръгна обратно по стълбите към леглото си.След като навлезе в собствена територия(стаята и)Саманта погледна км балкона си,там имаше две малки розови перденца които бяха излезли извън стаята и' поради лекият вятър.Момичето се приближи и затвори вратите на тереската,след което се върна в леглото си и заспа мигновенно.Мислите в главата и бяха изчезнали и момичето заспа бързо. **********************************
Слънцето грееше силно над Лос Анджелис,а повечето слънчеви лъчи влизаха в стаята на Сам.Момичето се разбуди от силната светлина и се надигна от възглавницата.Никой не би и пожелал да я види в такова състояние.Момичето изглеждаше недоспало,което е нормално,всеки човек би бил недоспал след такава нощ,не да не губя вашето време и специално моето в четене и писане на познати неща.Сам бе с разрошена коса и се протягаше в леглото си.След една две дълги прозявки и няколко минути бездействие в леглото Сам реши че трябва да става вече.Момичето излезе от леглото си и се запъти към балкона си.Тя отвори вратите пироко и слънцето нахлу в стаята и,а там стана още по светло.Бляскавите дрънкулки в стаята и' започнаха да се отразяват във всички стени,а розовата и стая светна.Момичето се усмихна и тръгна към врата на стаята си.От съседната стая със бясна скорост по стълбите изфуча по-малкият и брат-Феникс.Сам само поклати глава и продължи да стъпва леко по стълбите.Най0накрая момичето се довлачи в кухнята където вече всички се бяха събрали.Майка и' я огледа от глава до пети и направи физиономия,която Сам отлично знаеше какво означава"Пак не си се измила".Момичето само се подсмихна и седна на масата.Баща и четеше вестник,а майка и' се занимаваше с Феникс.Саманта взе една препечена филиийка и я намаза със сладко,изяде поне четири такива придрожени със две чаши сок.Феникс я гледаше с отворена уста и се чудеше"Как ли може да побере толко храна в корема си?"Да това се чудеха и приятелките и'.Когато ставаше дума за храна Сам не си попюваше,но въпреки страста си към храната момичето не качваше килограми.След като закуси в тишина и спокойствие,както преминаваха всички сутрини тя каза: -Аз ще излизам на пазар с Касандра-измрънка тя и погледна първо към майка си и после към баща си. -Добре.Излез но се върни за вечеря-каза майка и' като поведе Феникс към мивката. -Както и да е ще се направя че не съм чула-каза Сам,тя мразеше майка и' да я командва-Татко ще ми дадеш ли пари?-попита момичето,а баща и само посочи портмонето му,което стоеше на едно и също място винаги.Тя отиде и градба няколко долара и тръгна нагоре към стаята си за да се оправи,но първо се отби при банята.
**************************** Момичето излезе от банята боса као оставяше мокри следи по плочките.Влезе в стаята си и застана пред гардероба си: -Какво да си облеча?Хмм..-зачуди се момичето.Тя рабута целия си гардерон и накрая намери нещо свястно,както обичаше да казва саамата тя.Облече дънковата си пола,сложи един потник и върза късото сатенено якенце.След това разбута шкафа където и бяха обувките и хареса едни черни сандали.Сам се огледа в огледалото,и тръгна да оправя косата си,която бе не много дълга,с обем и тук таме имаше един тъмен кичур.Момичето застана пред огледалото си,сложи малко руш,спирала и гланц.Взе телефона и пари си и тръгна към входната врата: -Излизам.Чао-каза момичето и докато майка и погледна тя вече бе излязла. ***************************
Коментарчета? |
| | | Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Има ли истинка любов? Вто Окт 16, 2007 7:57 pm | |
| Мнения?!Да го продължавам ли? |
| | | Ron Weasley ~~Хафалпафец 1-ви курс~~
Брой мнения : 652 Age : 33 Местожителство : Хердфордшир Галеони : Има ли някои които се мислят за "Емо" Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Има ли истинка любов? Вто Окт 16, 2007 7:58 pm | |
| ДА!! | |
| | | Анилия Харпар ~~Грифиндорка 1-ви курс~~
Брой мнения : 154 Registration date : 10.10.2007
| Заглавие: Re: Има ли истинка любов? Вто Окт 16, 2007 8:00 pm | |
| Естествено го продължавай! Много е добро! | |
| | | Harry Potter ~~Двуличник~~
Брой мнения : 403 Местожителство : Там, където никой не ме иска... Дом : Най- тъпия Галеони : 814 Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Има ли истинка любов? Вто Окт 16, 2007 8:08 pm | |
| ЕВАЛА! Стахотно, Страхотно!! | |
| | | Дафни Да Гост
| | | | Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Има ли истинка любов? Сря Окт 17, 2007 11:00 am | |
| Нова част радайте се хаха
След като излезе от дома си Сам застана пред врата и се огледа.Погледна напред към плажа,той бе пълен с хора който си почива.Сам поклати глава.Всеки ден тя излизаше от тази врата и поглеждаше напред и виждаше едно също.Плажът и хората по него.Слънцето печеше силно и бе доста жега въпреки че бе краят на лятото,все пак това е Калифорния..щатът със вечното лято.А Сам толкова много жадуваше да види сняг или поне малко студ.Поне имаше климатиц за което момичето бе благодарна на света. Момичето излезе пред къщата си и закрачи по прашните улици на Лос Анджелис.След минути момичето вече бе пред домът на Каси.Звънецът извъня продължително няколко пъти,а Каси се показа от балкона си и викна: -Идвам след минута-каза момичето и се прибра като се чу силен трясък -Побързай!-извика и Сам отдолу0Мразя да чакам някого-измърмори си тя.След пет минути Каси се появи на вратата: -Е тръгваме ли?-попита момичето. -Да хайде-каза Сам и хвана Каси под ръка и двете се отправиха към моля на града.Но за да сригат до там момичетата трябваше да минат през домът на Бриана-най-добрата приятелка на Сам.Тогава през главата на момичето отнова се появи оная магистрала,но вече без катастрофи и с още повече коли и задръствания.Та си мислеше "Ами ако Бри ме види с Каса,какво ще правя?Тя ще отпише от списъка с популярнио момичета и вече ще бъда нищо?".А това бе важно за Сам,да бъда популярно момиче и тя бе твърдо решена да да не остави нещата така:-Няма пък да бъда така аз ще съм популярна-каза си тя тихичко -Каза ли нещо?-попита Каси -Ол..ъ.. не не датръгнем оттук-каза Сам и я дръпна от другата страна на улицата.Момичетата завиха и след няколко минути се появиха пред мола.Те се зарадваха и се затичаха към вратите.Сам и Каси влязоха и се качиха на ескалаторите за да отидат на втори етаж.Те видяха магазина за дрехи един от най-елитните в града и влязоха. Момичетата започнаха да ровят из дрехите,да мерят и да захвърлят.Те излизаха и влизаха с кабинките поне сто пъти.В магазина имаше музика и момичетата започнаха да се правятна модели.Сам и Каси се накичиха със шалове и много гривни и танцува а продавачката се смееше заедно с тях.Личеше си че се забавляват.
В същото време една уличка под мола в къщата на Бриана някой доста бе ядосан: -Къде ли е тази Сам!?-ядосваше се и викаше Бри -Спокойно сладкишче може да не си е у дома-успокояваше я баща и'.Бриана вижееше с баща си и затова бе доста разлигавено момиче. -Как така я няма!?Татко дай ми пари отивам в Мола-каза тях като взе телефона и набра някакъв номер-Бианка искаш ли да отидем до мола?Ахъм добре.Веднага ела у нас-каза тя и трасна телефона и след няколко минути звънеца звънна.Бри погледна през прозореца си и видя Бианка и и каза да се качи. -Тази малка проклетница Сам я няма-каза Бри ядосано -уфф какво се занимаваш с тая пилка Бри-попита я Бианка като легна на леглото и' и я гледаше как се чуди какво да си облече-Розовото ще подчертае тена ти-допълни Бианка -Как да не я търпя.Баща и' държи голяма звуказаписна компания и ако искам да пробия с музикална кариера трябва да я търпя..а и Саманта не е толкова гадна..и всъщност като помисля донякъде ми допада-каза Бри като се обличаше -Каквоо..!?-извика Бианка-Но но как така ами аз.. -Спокойно ти винаги ще си до мен-успокои я Бри като тръгна да си оправа косата.Телефона на Бри извъня: -Ало,Оо Иън здрасти!О да страхотно..да да добре.Целувки-каза тя и затвори-Беше Иън и ще ме чака пред мола ще доведе и приятелите си така че не се попювай момиче-каза Бри и погледна Бианка злобно,а тя само кимна.След 30 минути момичетата тръгнаха от дома на Бри и се запътиха към мола.Още не бяха излезли и една кола спря пред тях: -Момичета да ви закарам ли-каза познат глас.Бри се обърна и видя Иън и се усмихна в знак на съгласие и двете се качиха в колата след минути тя паркира пред мола и всички влязоха вътре.
************************* -Е Каси сега на къде?-попита я Сам като излизаха от магазина за обувки.-ами незнам аз предлагам да отидем да хапнем по един бургер,че от тоя шопинг огладнях-каза Каси и момичетата тръгнаха към малкото ресторантче на трети етаж.Сам пшрез цялото време се оглеждаше за Бриана.Тя се страхуваше че ако я види с Каси ще я намрази и няма да и обръща внимание. Момичета стигнаха до ресторантчето: -Каси поръчай и за мен като твоето аз ще запазя маса-каза Сам и излезе тя остави покупките на една от масати и се огледа.Каси се появи с храната и и подаде единят поднос: -Търсиш ли някога?-попита Каса -Ами..не защо? -Ами оглеждаше се докато дойдем,а и ега се оглеждаш също-каза Каси подозтително -Н ене..няма нищо извинявай..-извини се Сам като погледна за последна ескалатора. -притеснена си ако Бриана те види с мен нали-каза Каси и сведе глава -Глупости..,не говори така-каза и Сам и се усмихна-Бри не ме интересува-излъга момичето-хайде да говорим за други неща-каза тя,а Каси се съгласи.Така момичетата се заговориха и бяха минали час и половина. Те продължиха със шопинга и след три часа те седнаха на една от пейките близо до фонтана.Сам изглеждаше щастливо с Каси докато момичето не видя,че от ескалатора към фонтана идваше...
Хъх това за сега довечера още |
| | | Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Има ли истинка любов? Чет Окт 18, 2007 10:18 am | |
…от ескалатора надолу слизаше Бри,която доволно бе следвана от Бианка.С тях се мъдреха Иън и неговия приятел:
-Ъм..Каси ще отидеш ли да ми купиш една сода-помоли я Сам
-Но..чак до третия етаж-каза момичето очудено.
-Ами ако искаш да загубиш приятелка недей-каза Сам се изправи
-ами не няма проблем ще ида-каза Каси като тръгна към третия етаж.
Сам вида че Бри я забеляза и каза нещо на Бианка.Сам си помисли че сигорно сега ще се домъкнат при нея.Ами ако наистина дойдеха какво да има кажа-замисли се момичето и докато правеше това наведе глава.След моинута отвори очите си и пред нея стояха чисто ново обувки „Джими Чу”-червени разбира се.Сам надигна глава и пред нея бе изящната форура на Бри:
-Оол здрасти Бри,Бианка-каза момичето като погледна към Бри,а след това към Бианка-Какво правите?
-Или по скоро какво правиш ти?-попита нахално Бри
-Ами аз..-каза Сам и посочи жената в единия щанд.Бри направи физиономия „Ааа ясно с майка си пазаруваш!!?”
-Но все пак трябваше да ме уведомиш-каза Бри с висок тон-Обади ми се след като се прибереш-довърши тя и кимна с глава за да я последва Бианка.След тях се нанжиха и момчетата.Най-накрая бе Иън.Той мина покрай нея и я огледа,момичето направи странна физиономия,след мионута те отминаха.Момичето разтърси глава и си каза:
-Да не би току що Иън да ме огледа?!-зачуди се тя.И все пак това бе възможно,Сам бе красиво момиче с хубаво телесложение.Но и тя както и другите момичета не можеха да устоят на чара на Иън.Момичето се замисли дали наистина Иън я харесваше и дали имаше шанс с него.Все пак неможеше да се отрече той бе красив,с руса коса и тези сини очи можеха да рзтопят сърцето и най-заклетата девственица.Сам се загледа в момчето,като очите и спряха на задните му части.Толкова стегнати и красиви,мислеше си момичето и нормално,той тренираше футбол.Сам още зяпаше Иън и в главата и се въртеше една и съща картина как той я загледа.В същия момента при нея дойде Каси която носеше содата:
-Ето содата ти.Забавих сер защото имаше доста хора.Ами ти слушаш ли ме изобщо!?Ехоо-викна мичето и помаха с ръка.
-Ол,извинявай загледах се някъде и..-каза Сам
-Да да разбрах –каза Каси и запи от содата си.
Сам погледна часовника си и каза:
-Ол Каси аз трябва да тръгнам..много се извинявам,майка ми ме чака-каза Сам и тръгна.Тя разбира се отново излъга момичето и поглдна към нея.Каси сведе глава и не помръдна.Сам и махна и продължи пътя си като бееше към Каси.Извъднъж момичето се бутна в нещо и разля содата си по блузата му:
-Ох много се извинявам..-каза Сам като вдигна глава и остана без думи.Момичето се бутнало в Иън.Тя не каза нищо и в продължение на няколко минути имаше доста неловко мълчание:
-Хех взехме доста често да се срещаме а?-каза Иън,а Сам само поклати глава-Ами аз съм Иън.
-Ъъъ знам кой си..ъ..имам предвид казвам се Сам-каза момичето и направи физиономия от сорта на „Край изложих се”
-Амище се видим утре на училище-каза той и и’ намигна.Сам се усмихна и продължи към изхода.Когато излезе момичето скочи от радост:
-Той ми намигна,той ми намигна,той ми намигна-повтаряше си момичето докато се прибра.Тя влезе в къщата грейнала и тръгна към стаята си.Когато навлезе в своята територия тя се хвърли на леглото си и се замечта.. |
| | | Тинг Тинг ~~Професор по Билкология~~
Брой мнения : 261 Age : 31 Местожителство : Хогуортс Дом : Слидерин Галеони : 990 Registration date : 10.10.2007
| Заглавие: Re: Има ли истинка любов? Чет Окт 18, 2007 6:48 pm | |
| | |
| | | Дафни Да Гост
| | | | Ron Weasley ~~Хафалпафец 1-ви курс~~
Брой мнения : 652 Age : 33 Местожителство : Хердфордшир Галеони : Има ли някои които се мислят за "Емо" Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Има ли истинка любов? Чет Окт 18, 2007 8:39 pm | |
| Искам,автограф от Авторката.Много е добро | |
| | | Дафни Да Гост
| | | | Hermione Granger ~~Професор по Дроконология~~
Брой мнения : 153 Дом : Хафълпаф Галеони : 966 Registration date : 21.10.2007
| Заглавие: Re: Има ли истинка любов? Пон Окт 22, 2007 6:30 pm | |
| Продължавай го Много е хубаво | |
| | | Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Има ли истинка любов? Пон Окт 22, 2007 7:33 pm | |
Няколко часа момичето лежа така и витаеше из облаците.Най-накрая тя стана и слезе до кухнята и седна на масата:
-Саманта миличка,нещо хубаво ли се е случило и аз не съм разбрала или какво?-попита майаки и като видя голямата усмивка на лицето на момичето
-Ол не нищо не се е случило-излъга тя и започна да се храни-Къде е Феникс?
-Тази вечер ще спи при един негов приятел-каза майка и като раздигаше масата-Аз ще си лягам Сам ще почистиш след теб нали?Имам доста работа от фирмата ще поработя малко и ще си лягам-каза майка и и я целуна
-Да ще раздигн-каза Сам като забърза с яденето.След десет минути Сам вече раздигаше чинията си и отиваше към мивката.Момичето пусна телевизора си и си пусна MTV(леле каква реклама им правя на тея).Усили леко звука и започна да мие чиниите като всъщото време танцуваше.След като изми чиниите Сам взе стола и се качи на него и отвори най-горния шкаф на рафта.В този шкаф винаги имаше по нещо сладко и тази вечер те всички бяха за нея.Тя взе един чипс и един шоколад,отвори хладилника и взе една кола и закрачи по увутите стълби.Тя влезе в стаята си почувства хлад.Сам видя,че вратите на терасата са отворени.Момичето остави чипса и шоколада на леглото си и тръгна към терасата си.Тя излезе и почувства студения въздух.Навън ба доста студено и духаше лек вятър,които се очакваше да се усили,а след броени минутки заваля дъжд.Сам се зарадва,дъжд в Ел Ай рядко щастие-помисли си те и остави врата на терасата отворена и тръгна към банята.Тя се изми и облече пижамата си като остави дрехите си във коша със мръни дрехи.След това се запъти към стаята си.Сам влезе и затвори врата след себе си.Пусна телевизора си,грабна лаптопа и седна на леглото.Разтършува се из чатрума си,нищо интересно:
-Скукаа-каза си момичето като се мушна под завивките и заминути заспа.
-Дрън-дрън-дрън-звънеше телефона на Сам.Отпод завивката се подаде ръката на Сам която изключи телефона си.След няколко минути тя се надигна от леглото си и тръгна по стълнбите към кухнята.Момичето посегна към хладилника и там имаше бележка: „Сам днес ще се прибера късно,обяда е във фурната-четеше момичето докато отваряше фурната Уфф лазания каза си тя и я затвори-сестра ти ще се прибере в 4 часа,напиши си домашните и си закъсняла за училище.С обич мама”.
Прочете Сам като погледна към часовника:
-Мамка му..наистина съм закъсняла-каза си тя и хукна към стаята си.Облече дънките си и ги сложи в ботушите си,облече потника си и взе късото якенце,сложи малко грим и грабна чантата си.За нейно щастие училищетето не бе далеч от дома и-само на няколко преки и Сам се затича.
След няколко минути тя се появи в училище,разбира се бе закъсняла.Тя влезе в часа до история и след пет минути вече спеше на чина си.Тя бе събуде от звънеца,а Бри и Бианка се бяха надвиснали над нея:
-Ей ъде се губш цял уикенд?-попита я Бри,а Сам тръгна да отговаря-Няма значение,имам няколко покани за партито на плажа довечера-каза и тя като и остави едната покана-Гледай да дойдеш-довърши Бри и и лепна една въздушна целувка и и каза чао.Сам погледна поканата и удари главата си в чина.Тя стана и излезе от класната стая и закрачи по коридора на училището.Тя отиде до шкафчето си,и започна да се оправя.Сам погледна надолу и видя крака,затвори вратичката на шкафчето там беше Иън:
-Иииън..каквоо пправиш тук?-попита го тя като заекваше
-Ами..нищо..тук е шкафчето ми-каза той като се засмя,а Сам си помисли „Ох..глупачка изложи се”-Тъй както съм тук Сам..
-Да..-прекъсна го тя
-..ще отиваш ли довече на плажното парти-попита я той
-Да да ще отивам-каза тя
-Ами чудех се искаш ли отидем заедно,ще бъде нещо като..
-...среща-довърши тя
-Ами да,ще мина да те взема в осен-каза той като и се усмихна и тръгна по коридора.
-О боже мили имам среща с Иън..оо да-каза момичето радостно и тръгна към класната си стая... |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Има ли истинка любов? | |
| |
| | | | Има ли истинка любов? | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|