Harry Potter fans
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Harry Potter fans

Hogwarts-school of magic

ИндексЗбИжЗИЙТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Урок 1

Go down 
АвторСъобщение
Velly:)
~ТаЛиСмАнЧеТо На ФоРуМа~~
Velly:)

Female Брой мнения : 309
Местожителство : ...там,където мечтите стават реалност...
Дом : Хафълпаф
Registration date : 09.10.2007

Урок 1 Empty
ПисанеЗаглавие: Урок 1   Урок 1 Icon_minitimeНед Окт 21, 2007 11:55 pm

Вели влезе в стаята и се запъти към дъската.
-Здравейте,ученици.Аз съм учителката ви по трансфигурация.И тъй като в следващите месеци ще изучаваме трансфигурацията,мисля,че ще е добре да знаете какво представлява тя.Трансфигурацията най-просто казано е превръщане на нещо в друго.Тя е позната на човечеството от най-дълбока древност.Нарежда се на едно от челните места за поява,като е изпреварена само от вълшебството и отварите.В миналото хората са неосъзнавали случващото се и затова са правели прости трансфигурационни магии.Има сведения и за по висши магии,в резултат на които са се появили първите магически същества.За увековечаване на тези древни постижения,в пещерата Ата Баска са открити магически,движещи се рисунки на магове,които превръщат камъни в яйца и малък дивеч.Най-отличителна е една картина,на която малко човече размахва вариант на магическа пръчка,предизвиквайки промени по повърхността на хълм,карайки от него да бликне вода.Това е за днес!Нямате домашно.Следващия път ще продължим малко урока сиДомашно нямате.-и Вели излезе от стаята.
Върнете се в началото Go down
http://romilton.forumj.net/index.htm

Урок 1
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Harry Potter fans :: Учебни предмети :: Трансфигурация-
Идете на: