| Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) | |
|
+4Ron Weasley Harry Potter Velly:) avril lavigne 8 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Съб Окт 13, 2007 7:28 pm | |
| Дафни се усмихна и се засмя: -Ами да така е наистина.Готова е-каза момичето като огледа черно белият портрет на Рон:-Е какво мислиш?
|
|
| |
Ron Weasley ~~Хафалпафец 1-ви курс~~
Брой мнения : 652 Age : 33 Местожителство : Хердфордшир Галеони : Има ли някои които се мислят за "Емо" Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Съб Окт 13, 2007 7:30 pm | |
| Ами,прилича ми на...да хубава е,и то доста!Мерси много,не знам какво да кажа!?Какво още можеш,правиш отвари,рисуваш,умна и весела,какво още.... | |
|
| |
Harry Potter ~~Двуличник~~
Брой мнения : 403 Местожителство : Там, където никой не ме иска... Дом : Най- тъпия Галеони : 814 Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Съб Окт 13, 2007 7:52 pm | |
| - Здравейте, приятели!- Намеси се Хари- Как сте? | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Съб Окт 13, 2007 8:03 pm | |
| -Oл здрасти Хари.Ами Рон мога да пея и да танцувам..-каза Даф и се засмя |
|
| |
Harry Potter ~~Двуличник~~
Брой мнения : 403 Местожителство : Там, където никой не ме иска... Дом : Най- тъпия Галеони : 814 Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Съб Окт 13, 2007 8:29 pm | |
| - Запей ни нещо!- Усмихна и се Хари. | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Съб Окт 13, 2007 8:37 pm | |
| -Оо няма начин..не не в никакъв случай-каза момичето и се засмя |
|
| |
Брой мнения : 652 Age : 33 Местожителство : Хердфордшир Галеони : Има ли някои които се мислят за "Емо" Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Съб Окт 13, 2007 9:58 pm | |
| Както искаш,не мога да те карам! | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Съб Окт 13, 2007 10:15 pm | |
| -Всичко но не и пеене-кааз момичето като прибра моливите си-Е малко остана до бала развънувани? |
|
| |
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Съб Окт 13, 2007 10:32 pm | |
| Ми нещо не се вълнувам,след толлкова изпити отвари,повечето ми сетива ги няма,както и чувства. | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Нед Окт 14, 2007 10:32 am | |
| -Ох Рон..ти бе доброволец-каза тя |
|
| |
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Нед Окт 14, 2007 10:46 am | |
| Ми да,знам го това,като си представя колко ядене,ще има,на бала... | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Нед Окт 14, 2007 11:30 am | |
| -Ох само за ядене мислите вие-каза Даф и извъртя очи нагоре |
|
| |
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Нед Окт 14, 2007 11:44 am | |
| Ти не обичаш ли да ядеш?Добре де,не съм го казвал.... | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Нед Окт 14, 2007 11:52 am | |
| -Ами ям.но не мисля винаги за храната |
|
| |
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Нед Окт 14, 2007 11:54 am | |
| Ами и аз не мисля,само за ядене...обиждаш ме! | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Нед Окт 14, 2007 12:01 pm | |
| -A!?Kакво?Как да те обиждам!?Ти полудя?-извика момичето доста ядосано като стана. |
|
| |
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Нед Окт 14, 2007 12:02 pm | |
| Я,ама какво се ядосваш,не съм казал нищи.Добре,в деня на бала ли ще се скараме?Ако така предпочетеш.... | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Нед Окт 14, 2007 1:02 pm | |
| -Ъх!?Ти започна,каза че съм те обидила а това не е ярно-каза момичето. |
|
| |
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Нед Окт 14, 2007 1:12 pm | |
| Казах го без умисъл,извинявай! | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Нед Окт 14, 2007 1:15 pm | |
| -Уфф..няма нищо аз съм виновна не трябваше да се паля толкова лесно-каза момичето и сдна на земмята |
|
| |
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Нед Окт 14, 2007 1:25 pm | |
| Рон седна до,ДАФ и сложи ръка през рамото.Ако искаш,все едно не сме говорили за това,да се състезаваме нещо? | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Нед Окт 14, 2007 1:28 pm | |
| Даф се обърна,погледна го и се усмихна: -Става-казамомичето.
|
|
| |
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Нед Окт 14, 2007 1:43 pm | |
| Е какво предлагаш,ти избери,нека бъде нещо което ти искаш! | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Нед Окт 14, 2007 1:50 pm | |
| -Ами..-замисли се момичето-Можеш ли да играеш магьосническли шах?-попита го тя и измагьоса един. |
|
| |
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) Нед Окт 14, 2007 1:52 pm | |
| Да,но не съм много добър,не играй на 100%,моля. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) | |
| |
|
| |
| Край езерото (източния бряг (брега на русалките)) | |
|