| Домът на Дафни | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Дафни Да Гост
| |
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Пон Окт 15, 2007 6:14 pm | |
| Дафни се прибра и тръгна към кухнята: Здрати мамо-поздрави Дафни майка си-нещата оставям тук. -Добре миличка-каза майка и с спокоен тон. -Ол и мамо на вечеря ще дойде един приятел от училище..моля те не ме излагайте с баща ми. -Ох миличка добре..ол баща ти може да се забави малко-каза тя със същия тон -Както и да е.Отива да се преоблека и да затворя сестра си в килера-каза тя и се затичка към стаята на сестра си. -------- Дафни почука на врата на Лилиян(сестра ми),която очевидно отново малтрерираше играчките си и магия: -Лилиян какво правиш? -Каквото си искам тези са си мой-каза Лилиян -Уфф няма значение,моля те не ми досаждай днес на вечеря ще идва мой приятел от училище-каза Дафни -Спокойно няма да ти създавам ядове днес не съм в настроение за такива-каза Лилиян -Дрън-Дрън дребно изчадия-каза Даф и тръгна към стаята си. ---- Момичето влезе в стаята си облече се набързо и тръгна надолу по стълбите. --------- Врата се отвори и Дафни побърза да види кой е.Това бе баща и: -Оо здрасти татко-поздрави тя баща си и тръгна към хола,аз да изчака Рон.
|
|
| |
Ron Weasley ~~Хафалпафец 1-ви курс~~
Брой мнения : 652 Age : 33 Местожителство : Хердфордшир Галеони : Има ли някои които се мислят за "Емо" Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Пон Окт 15, 2007 6:18 pm | |
| Рон,вече 5 минути седеше и гледаше къщата и не можеше да повярва.Най-накрая излезе от транса в който бе и позвъня на звънеца,след това отстъпи и зачака.. | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Пон Окт 15, 2007 6:21 pm | |
| Дафни чу звънеца и извика: -Аз ще отворя-като се втурна към нея,на два три пъти се спъна,а Лилиян я гледаше странно.Момичето се доближи до врата,оправи си косата и отвори: -Хей Рон! -Ол здрасти Даф-каза момчето -Тук ли ще стойш цяла нощ?!Хайде влизай-подкани го момичето и Рон влезе.
|
|
| |
Брой мнения : 652 Age : 33 Местожителство : Хердфордшир Галеони : Има ли някои които се мислят за "Емо" Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Пон Окт 15, 2007 6:23 pm | |
| Рон заоглежда,беше голямо и много красиво.Даф,да знаеш че не мога да ходя от претиснение.. | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Пон Окт 15, 2007 6:27 pm | |
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Пон Окт 15, 2007 6:29 pm | |
| Здравей,аз съм Рон,приятно ми.Тя в Хогуортс ли учи,Даф? | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Пон Окт 15, 2007 6:31 pm | |
| -Мне тя е още малка за там,догодина ще я пратят там нашите-каза Даф,а Лилиян се омете нагоре по стълбите-Хайде ела в йоал,ще те запозная с баща ми докато вечерята стане готова-Даф го заведе в хола-Татко това е Рон,Рон това е баща ми Джон
|
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Пон Окт 15, 2007 6:35 pm | |
| Рон,видимо притеснен,се запозна с бащата на Даф,които беше приятен човек.Рон му подаде ръка-приятно ми е сър... | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Пон Окт 15, 2007 6:36 pm | |
| -Ooo не не ми казвай сър,Джон е по-добре.Как ти е фамилията?-попита Джон? -Уизли-каза Рон -Уизли познато..бащати какво работи? -Татко!-извика Дафни и го погледна.
|
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Пон Окт 15, 2007 6:43 pm | |
| Даф,няма нищо,ами баща ми работи в министерството,злоупотреба с мъгълски вещи,увлича се по мъгълите.. | |
|
| |
Дафни Да Гост
| |
| |
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Пон Окт 15, 2007 6:57 pm | |
| Даф,не се притеснявай,няма нищо.Сега разбирам г-жо Даш,на кого се е метнала Даф,говоря за красота.А ти Джон,къде работиш,а вие г-жо Даш?
Последната промяна е направена от на Пон Окт 15, 2007 7:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Пон Окт 15, 2007 7:03 pm | |
| -Оо миличък мерси за комплимента но предпочитам Либи.Ами аз се оправям със семейния ресторант.Италиянска кухня,аз съм италиянка-каза Либи. -Да да Либи не прекалявай скъша,аз също работя в министерството на магиина.Замесник министър съм,но в повечето време се занимавам в отдел Мистерий.Либи вечерята готова ли е?-попита Джон -Ох щях да забравя за нея.След минутка. -Рон вие си поговорете с баща ми аз ще помоогна на айка ми-каза Даф и отиде до кухнята
|
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Пон Окт 15, 2007 7:07 pm | |
| Джон,харесваш ли куидича,като игра.Играл ли си,когато си бил в Хогуортс.Либи от кое училище е ? | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Пон Окт 15, 2007 7:11 pm | |
| -Ол Либи ли?-каза Джон като погледна към нея-Тя е учила във франция оттам е и акцентът и,радвам се че Дафни го е наследила-каза той и се засмя-Либи е учила в Бабатон.Аз обожавам куидича.Бил съм капитан няколко пъти,играл съм като търсач винаги.Можеш да имам доста голяма кариера като куидич съзтезател,но се случи нещо лошо и престанах да се занимавам с куидича.Ами ти Рон.Харесваш ли куидича?-попита го Джон -------------- В същото време в кухнята: -Мамо защо сготви само италиянско.Ами ако Рон не обича италянската кухня? -Ох скъпа всички обичат италиянската кухня,А сега ми помогниу за масата.
|
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Пон Окт 15, 2007 7:15 pm | |
| Ами да харесвам,куидича!Аз съм бияч и капитан на Хафълпаф,братята ми са биячи също,но са Грифиндорци.Няма да им е лесно,срещу нас,много съм се амбицирал за успехи.. | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Пон Окт 15, 2007 7:17 pm | |
| -Браво Рон.Надявам се да пробиеш в куидич сферата.Ако имате мач само кажи мога да кажа на някой треньо да те наблюдава,може да те вземе в отбора си-кааз Джон и се засмя-Кой е любимият ти отбор? |
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Пон Окт 15, 2007 7:24 pm | |
| Хах,най-добрият отбор за мен е Пъдълмир Юнайтед.Какво друго харесваш? | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Пон Окт 15, 2007 7:28 pm | |
| -Винаги съм обожавал шегаджийските неща на Зонко.Спомням си копувал съм си много такива-каза Джон и се засмя. ----------- Дафни отиде в тряпезарята за да оправи масата.Тя мина през хола и видя че Рон и баща и са се заговорили.Момичето си помисли "Сигорно го отегчава с някоя от своите куидич истории",и тръгна към тряпезарята момичето постави всичко на масата и тръгна към кухнята: -Майко масата е сервирана -Добре Дафни аз ще отнеса храната ти им кажи да отиват ------------- -Рон,татко вечерята е сервирана-каза Даф и махна на Рон да го последва: -Баща мик те отегчи нали?
|
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Пон Окт 15, 2007 7:31 pm | |
| Шегуваш ли се,той харесва всичко,каквото и аз,куидич,шегите,само където не го питах,каква му е пръчката! ПП:идвам и продължаваме,нали? | |
|
| |
Дафни Да Гост
| |
| |
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Пон Окт 15, 2007 7:45 pm | |
| Не се притеснявайте,аз ям всичко и по много,но не ми личи,Рон се потупа по корема.. | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Пон Окт 15, 2007 7:49 pm | |
| Дафни се засмя като си сложи спагети: -Е Рон разкажи малко повечко за теб?-започна Либи.
|
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Пон Окт 15, 2007 7:55 pm | |
| Ами ,от къде да започна,Живея в Англия в близост до гората,заедно с тримата ми братя,сестра ни,майка и татко.Аз съм в Хафълпаф,в куидич отбора съм,харесвам часовете,по ЗСЧИ и Отвари.Друго не знам питайте ме нещо... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Домът на Дафни | |
| |
|
| |
| Домът на Дафни | |
|