| Домът на Дафни | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Ron Weasley ~~Хафалпафец 1-ви курс~~
Брой мнения : 652 Age : 33 Местожителство : Хердфордшир Галеони : Има ли някои които се мислят за "Емо" Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Вто Окт 16, 2007 8:53 am | |
| Довиждане Либи,беше ми много приятно,че се запознахме.Дано някога се видим отново,чао... | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Вто Окт 16, 2007 8:55 am | |
| Оо да напременно-каза Либи и махна.Дафни и Рон излязоха от къщата и тръгнаха по тъмните улички на Лондон |
|
| |
Ron Weasley ~~Хафалпафец 1-ви курс~~
Брой мнения : 652 Age : 33 Местожителство : Хердфордшир Галеони : Има ли някои които се мислят за "Емо" Registration date : 09.10.2007
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Вто Окт 16, 2007 9:00 am | |
| Даф,много благодаря,че ме покани,беше много хубаво,как мога да ти се раванширам? | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Вто Окт 16, 2007 9:20 am | |
| -Ооо Рон на мен ми стига и това че ти е харесало и си прекарал добре,но имсля че един ден в Лондон при Лунапарка(сега ще почна да го правя само да намеря снимки)може и да е добре-каза Даф и се засмя. |
|
| |
Анилия Харпар ~~Грифиндорка 1-ви курс~~
Брой мнения : 154 Registration date : 10.10.2007
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Вто Окт 16, 2007 8:56 pm | |
| Ани почука на врата и зачака Дафни да и отвори. | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Вто Окт 16, 2007 8:59 pm | |
| Дафни чу звънеца още от втория етаж и тръгна надолу.Стигна до вратата и отвори: -Хей Ани.Влизай.
|
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Вто Окт 16, 2007 9:03 pm | |
| -Здрасти! Нали ме покани. Страхотна къща имаш.- каза Ани и подаде на Даф един пакет, в който имаше малко опаковани сладки. -Ето и подаракът. Нали за първи път идвам.- каза Ани и прекрачи прага на прекрасното жилище. | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Вто Окт 16, 2007 9:04 pm | |
| Хах нямаше нужда-каза Даф и затвори врата-Радвам се че ти харесва.
П.П.Хайде да продължим утре 4е трябва да ставам
|
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Вто Окт 16, 2007 9:05 pm | |
| Двете продължиха до хола и седнаха на канапетата. Докато Дафни наливаше напитките, Ани разгледа прекрасната обстановка.
П.П. Ок! | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Сря Окт 17, 2007 8:45 am | |
| Тогава в стаята влезе майката на Дафни-Либи която току-що се бе върнала от града: -Ол здрасти.Ти си Анио нали.Дафни ми каза че ще идваш.Аз съм Либи приятно ми е.
|
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Сря Окт 17, 2007 8:59 pm | |
| -Здравейте, приятно ми е! Да аз съм Ани. Много хубава къща имате. | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Чет Окт 18, 2007 9:53 am | |
| -Ол мерси Ани-каза Либи и тръгна към кухнята-Аз ще отида да ви приготвя нещо-каза тя и се размина с Дафни -Хайде да се качим горе-каза Дафни и двете тръгнаха към стаята на Даф, ************** След минута те бяха в стаята на Дафни.Тя се настани на леглото: -Къде ще седнеш-попита я Дафни на Ани.
|
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Пет Окт 19, 2007 8:05 pm | |
| Ани седна и огледа стаята на Дафни. -Е, какво ти се прави?- попита Дафни -Ми не знам, ти предложи нещо.-замислено отвърна Ани | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Съб Окт 20, 2007 9:16 am | |
| -Ами можем да гледаме филми,страшни комедийй каквито искаш или пък да си говорим или да се лакираме да си правим прически.. |
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Съб Окт 20, 2007 3:40 pm | |
| -Ооо, това с лакирането и прическите ми звучи страхотно! Особено ако имаш и малко шоколад. После ако искаш мога да ти разкажа за Антонио и да гледаме някой филм. Напослдък имам нужда от някоя така да се каже ....ам смесен жанр...да има любов, да има на какво да плачем, но да има и много смях. Ако искаш може "Звезден прах"? | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Съб Окт 20, 2007 4:03 pm | |
| Чудесно-каза Даф като отвори едно шкафче с лакве.Същото време майка и влезе-: -Здравейме момичета.Нося ви нещица.Малко храна:пуканки,сладолед,шоколад,бисквити и всичко което искате само ме викнете,ол оставила съм ви и нещо за пиене и няколко филм.Е аз ще ви оставя.Чао оммичета и да се забавлявате -Чао амма и мерси-каза Даф-Е ти с какъв лак..аз искам оранжево и зелено-каза тя и е засмя като падна от леглото.Това напуши на смях и Ани и Даф още повече.
|
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Съб Окт 20, 2007 4:12 pm | |
| -Аз иска.а.а.м, хахахахахахаха, ам френски маникюро ако можеш да правиш?-каза Ани едвам дишайки от смях. И след като го изрече продължи да се таркаля на пода. | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Съб Окт 20, 2007 4:15 pm | |
| Moгаа-каза Даф като извади комплекта си и сложи една малка масичка-Давай едната ръка каза тя. |
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Съб Окт 20, 2007 4:17 pm | |
| Ани подаде ръката си на Дафни и тя започна да парви маникюра. -Лелеле, много ти благодаря, че ме покани! Наистина имах нужда от малко купон. | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Съб Окт 20, 2007 4:23 pm | |
| Хей няма нищо..радвам се че дойде-каза Даф като пусна музика-Коя песен искаш? |
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Съб Окт 20, 2007 4:25 pm | |
| -Ох, може малко да ти се стори странно, но напоследък много си падам по Backstreet boys. | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Съб Окт 20, 2007 4:28 pm | |
| -Ох и аз много харесвам новата им песен-каза Даф и пусна Backstreet Boys-Inconsolable |
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Съб Окт 20, 2007 4:31 pm | |
| -Да, невероятна е! Не знаех, че имат и други запалени фенове в това време.-каза Ани с усмивка и запомна да си пее песента.- Съжелявам, че пея фалшиво.- изтърси тя и и двете избухнаха в смях. | |
|
| |
Дафни Да Гост
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Съб Окт 20, 2007 4:36 pm | |
| Ол няма нищо и аз не съм добра певица-каза тя като запе песента и довършваше маникюра на една та и ръка |
|
| |
| Заглавие: Re: Домът на Дафни Съб Окт 20, 2007 4:54 pm | |
| Дафни приключи с маникюра. -Много е хубав! Благодаря!- каза Ани и доволно огледа ноктите си.- А, какво мислиш за старите им песни? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Домът на Дафни | |
| |
|
| |
| Домът на Дафни | |
|